De wereld van Nijntje

AGENDA

21-02-2015 t/m 31-12-2015

10-12 uur en 14-16 uur

Utrecht: Het Wilde Westen in De Cereolfabriek


Kom je tekenen en spelen met nijntje? In deze agenda make we bekend wanneer 'de wereld van nijntje'  in De Cereolfabriek in Utrecht bij Het Wilde Westen in schoolvakanties te zien is.

Tijden: 10-12 uur en 14-16 uur.

Entree 6,50 euro voor 1 kind en 1 volwassene samen. 2e kind 3,50 euro, extra volwassene 3,00 euro. Buurtbewoners met U-pas gratis.
Reserveren is mogelijk voor 1 dagdeel. Laat een bericht met datum, tijd, aantal tickets en uw telefoonnummer achter op: reserveer@hetwildewesten.nl  Dan zorgen wij er voor dat het niet te druk wordt.

Adres: De Cereolfabriek, Everard Meijsterlaan 1B te Utrecht. Kaartverkoop op 1e etage, rechts bij bar van Het Wilde Westen. 

In september 2014 werd de nieuwe locatie van Het Wilde Westen officieel geopend: De Cereolfabriek. De Kunstspeeltuin wordt als creatieve ontmoetingsplek voor families permanent opengesteld door Het Wilde Westen. De Kunstspeeltuin zal in samenwerking met buurtbewoners na 'de wereld van nijntje' een wisselende inhoud gaan krijgen.

Wijzigingen voorbehouden. Kijk voor actuele prijzen, tijden en voor opening van Kunstspeeltuin 'de wereld van nijntje' ook op www.hetwildewesten.nl

Voor achtergrondinformatie over de werkwijze van de Kunstspeeltuin zie ook www.hethuisvanaristoteles.nl

<< terug naar overzicht